Kaarten bestellen

Via onderstaand formulier kunt u kaarten bestellen voor ons feestelijke najaarsconcert op
zondagmiddag 14 oktober 2018.

Dit concert staat in het teken van het jubileumjaar "500 jaar Grote Kerk in Alkmaar".

De prijs van de toegangskaarten is €27,50, inclusief een concertboekje en een kop koffie of thee.

De procedure is als volgt:

U vult onderstaand formulier volledig in.

U maakt het benodigde bedrag, plus €1 per bestelling voor administratie- en verzendkosten, over op
bankrekening nummer NL58RABO0159146038 t.n.v. Alkmaarse Oratoriumvereniging te Heerhugowaard.

Zodra uw betaling binnen is sturen wij de kaarten binnen circa een week naar het door u opgegeven adres.
Het voordeel van deze manier van bestellen is dat u op de avond van het concert niet in de rij hoeft te staan voor de kassa; u kunt meteen doorlopen naar de kaartcontrole.

Adres  Nummer
Postcode  Plaats
Email adres
Telefoonnr.
Aantal €27,50
Opmerking.

Heeft u nog vragen, stuurt u dan een e-mail naar kaarteninfo@aovkoor.nl.

U kunt ook tot en met zaterdag 13 oktober kaarten bij de volgende voorverkoop adressen verkrijgen:

- Spanjaard Muziekhandel

- Boekhandel Feijn

- Christelijke Boekhandel

- Boekhandel Thomas (Bergen)

- Boekhandel Bruna (Heiloo)

- Boekhandel Stumpel (Heerhugowaard)