Welkom op de website van de Alkmaarse Oratorium Vereniging.

De AOV is nu ook op faceboek actief!

U kent ons misschien al van onze jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion op de zaterdag vóór Palmpasen.

De eerstvolgende uitvoering van de MATTHÄUS PASSION is op zaterdag 24 maart 2018.

Zaterdag 14 oktober 2017 werd onder grote belangstelling in de bijna 500-jarige Grote Sint Laurenskerk te Alkmaar in een prachtige uitvoering, de Schöpfung van Joseph Haydn uitgevoerd.

klik hier om de affiche te vergroten

Tijdens ons volgende najaarsconcert op zondag 14 oktober 2018 wordt een speciaal programma uitgevoerd, afgestemd op het 500 jarig bestaan van de Grote Sint Laurenskerk.

Klik hier voor meer informatie.

Zingen doet meer!

Zingen is een heel goede manier van ontspannen. Zodra de eerste noten klinken, of eigenlijk al bij het inzingen, laat je de dagelijkse beslommeringen achter je. Je zingt samen met anderen die jouw liefde voor muziek delen.

Houd je van klassieke muziek én kun je zingen? Kom dan eens ontdekken wat je allemaal kunt!

Bij de Alkmaarse Oratorium Vereniging werken we iedere woensdagavond aan een groot of kleiner klassiek koorwerk. Het koor geeft twee uitvoeringen per jaar, waarvan de Matthäus Passion van Bach er elk jaar een is! Kwaliteit vinden we belangrijk. De dirigent, Johan Akerboom, is een zeer enthousiaste prof. Hij laat je zien hoe je je zangtechniek en houding kunt verbeteren.

Klik hier voor meer informatie.

AOV: al meer dan 90 jaar!

Deze site biedt u de gelegenheid wat meer over ons koor te weten te komen.

inhoud © 2006 - 2017

concept & ontwerp © 2006 - 2017